Logo
0
Lista želja
Nalog
0
Korpa

Svi načini plaćanja u našim prodavnicama i Online shop-u

LAKO I JEDNOSTAVNO PLAĆAJTE VAŠIM PLATNIM KARTICAMAU Jakov Sistem maloprodajama možete plaćati i platnim karticama – VISA, MasterCard, American Express, Maestro i DinaCard. U ovom trenutku ne možete plaćati preko interneta, ali radimo na tome da Vam što pre obezbedimo ovu uslugu i time još više olakšamo kupovinu iz fotelje.

Hero Banner

Banca Intesa platne kartice!

Korisnici Banka Intesa MasterCard i Visa platnih kartica tokom cele godine mogu uživati u pogodnostima programa: plaćanju na 3 do 12 mesečnih rata bez kamate na više od 2.000 prodajnih mesta širom cele Srbije u brojnim popustima u partnerskim prodavnicama, odlozenom placanju itd. Pa tako i Jakov Sistemu možete plaćati samo nekom od vaših platnih kartica na 3 do 12 mesečnih rata bez kamate.

Hero Banner

Poštanska štedionica platne kartice!

Domaća kartica koja menja ček!

Plaćanje robe bez kamate i naknade na 6 i 10 mesečnih rata na POS terminalima Dina karticom. Banke Poštanska štedionica u Jakov Sistem prodavnicama.

Hero Banner

Nazad na vrh

Prijavi se za Newsletter

Beograd

Jurija Gagarina 14g lokal 13,
naselje Belville, zgrada Maslačak, 11000 Beograd

Niš

Bulevar Nemanjića 25a, PC Zona III,
lokal 69, 18000 Niš


Saradnja

Za poslovnu saradnju sa kompanijom Jakov Sistem d.o.o. obratite se našem timu putem kontakt e-mail nabavka@jakovsistem.com Pogledaj detaljnije