Logo
0
Lista želja
Nalog
0
Korpa

Uslovi i cene isporuke robe

Besplatna dostava na vašu kućnu adresu:

Ako vaša narudžbina prelazi vrednost od 25.000 dinara i ne uključuje proizvode iz kategorija Bela Tehnika, Televizori i Klima Uređaji, imate pravo na besplatnu isporuku na vašu kućnu adresu. Nakon potvrde narudžbine od strane naših komercijalista, vaši poručeni proizvodi će biti isporučeni na navedenu adresu putem kurirskih službi CityExpress, Bex ili Post Express, sa kojima Jakov Sistem d.o.o. ima sklopljen Ugovor o saradnji.

Uobičajeno vreme isporuke je 1 do 3 radna dana, ali tačno vreme isporuke zavisi od trenutka kada je narudžbina potvrđena i uplata evidentirana (ukoliko plaćate unapred ili virmanskim putem).

Molimo vas da imate na umu da vreme isporuke može da bude podložno promenama zbog faktora kao što su vremenski uslovi na putevima, neradni dani i državni praznici, pa budite svesni ovih okolnosti pri naručivanju.

Hero Banner

Troškovi isporuke variraju u zavisnosti od kategorije proizvoda:

  • Naručeni proizvod koji ne ispunjava uslove za besplatnu isporuku (izuzev izdvojenih kategorija): Cena isporuke iznosi 350 RSD.
  • Proizvodi iz kategorije Bela Tehnika: Poštarina iznosi 1490 RSD.
  • Proizvodi iz kategorije Televizori: Cena isporuke za proizvode iz kategorije Televizori varira u zavisnosti od težine proizvoda. Troškovi se kreću od 350 RSD do 1200 RSD, a tačan iznos će biti prikazan prilikom poručivanja, uzimajući u obzir težinu vašeg uređaja.
  • Proizvodi iz kategorije Klima Uređaji: : Za proizvode iz kategorije Klima Uređaji, trošak isporuke iznosi 900 RSD.


Napomena: Prilikom naručivanja, biće vam jasno naznačeno u koju grupu proizvoda spada uređaj za koji ste zainteresovani, kao i tačan iznos troškova isporuke.

Isporuka sa dva izvršioca
Za gabaritne pošiljke, uključujući Belu Tehniku i veće kućne aparate, isporuka će biti obavljena od strane dva izvršioca. Oni će se pobrinuti za unos uređaja preko praga primaoca, obaviti vizuelni pregled uređaja zajedno sa vama, i izneti ambalažu u kojoj je uređaj isporučen. Ovo osigurava sigurnu i pažljivu dostavu vaših proizvoda.

Praćenje pošiljke

Za praćenje vaše pošiljke nudimo jednostavan proces:

Na broj mobilnog telefona koji ste ostavili za kontakt, dobićete SMS poruku sa brojem vaše pošiljke i informacijom o kurirskoj službi koja će vam je isporučiti.

Da biste pratili status vaše pošiljke i imali uvid u njen tok, posetite portal brze pošte, odnosno web stranicu kurirske službe.

Ukoliko je pošiljka poslata BEX-om kliknite na sledeći link: https://www.bex.rs/onlinepracenjeposiljke.php
Ukoliko je pošiljka poslata CITY EXPRESS-om kliknite na sledeći link: https://www.cityexpress.rs/pracenje-posiljaka

Unesite broj pošiljke koji ste dobili putem SMS poruke.

Na taj način možete lako pratiti kretanje vaše pošiljke i biti informisani o njenom trenutnom statusu.

Hero Banner
Hero Banner

Nazad na vrh

Prijavi se za Newsletter

Beograd

Jurija Gagarina 14g lokal 13,
naselje Belville, zgrada Maslačak, 11000 Beograd

Niš

Bulevar Nemanjića 25a, PC Zona III,
lokal 69, 18000 Niš


Saradnja

Za poslovnu saradnju sa kompanijom Jakov Sistem d.o.o. obratite se našem timu putem kontakt e-mail nabavka@jakovsistem.com Pogledaj detaljnije