Logo
0
Lista želja
Nalog
0
Korpa

Servis

Servis IT Opreme


Mi u Jakov Sistemu se brinemo o Vašem računaru, laptopu ili bilo kom drugom IT članu Vašeg domaćinstva, tako da Vi možete bezbrižno da uživate u svim čarima IT opreme.


Gde god da ste u Srbiji u roku od 72 sata od slanja, vraćamo Vaš uređaj popravljen.

Kontaktirajte nas i mi ćemo poslati našu kurisku službu da preuzme uređaj kod Vas ili ga lično donesite ukoliko se nalazite u Nišu ili Beogradu. U 72 sata spada slanje, popravka i vraćanje uređaja.


Servis

Usluga servisiranje je brza, kvalitetna, efiikasna i jako povoljna. Pored servisiranja hardvera, mi se brinemo i da Vaš računar, laptop, tablet ili bilo koji drugi “pametni” uređaj ima odgovarajuću softversku podršku.


Usluge koje pružamo u servisu:Jakov Sistem D.O.O. ima ugovor sa svim većim uvoznicima IT opreme u Srbiji, a preko njih i dobar odnos sa velikim svetskim brendovima kao što je Asus, Acer, Dell, HP, MSI, Lenovo, Toshiba, i sa mnogim drugima, pa će svaki servis vašeg brendiranog proizvoda biti urađen profesionalno, veoma brzo i sa garancijom.


Za sve informacije obratite nam se na email:servis@jakovsistem.com ili na broj telefona: 018 41 55 223 svakog radnog dana od 09h do 17h i subotom od 10h do 14:30h.


*Napomena: Svi pozivi koju budu primljeni do 14 časova, biće realizovani istog dana. Pozivi posle 14 časova se realizuju narednog dana.

POPULARNE USLUGE


ServisServisServisServisServis

Nazad na vrh

Prijavi se za Newsletter

Beograd

Jurija Gagarina 14g lokal 13,
naselje Belville, zgrada Maslačak, 11000 Beograd

Niš

Bulevar Nemanjića 25a, PC Zona III,
lokal 69, 18000 Niš


Saradnja

Za poslovnu saradnju sa kompanijom Jakov Sistem d.o.o. obratite se našem timu putem kontakt e-mail nabavka@jakovsistem.com Pogledaj detaljnije